Hevoset

TERVETULOA TUTUSTUMAAN HEVOSIIMME!

Granntallilla asustelee 15 hienoa hevosta ja ponia ratsastuskoulun käytössä. Omia kasvatteja on jo 4. polvessa: Gorleone ”Korsto” on legendaarisen Gonsitan ”Könkän” varsa. Grann Gon Babar on Korston tytär ja Grann Gon Amore Babarin tytär.

Tallin omat kasvatit tunnistat Grann-etuliitteestä. Lisää kuvia löydät facebookista www.facebook.com/Granntalli. Sinäkin olet tervetullut grannilaisten mukavaan joukkoon!

Grann Gon Amor
ratsutamma, s. 2007
Hienoliikkeinen Babarin tytär omaa hienot liikkeet ja ponnun. Sosiaalisella tammalla löytyy kapasiteettia esteille ja kouluun. Gon Amor on kiltti ja herkkä, oikea kokeneiden ratsastajien unelmaheppa. Tarvittaessa tamma kantaa vähemmänkin ratsastanutta kiltisti selässään. Säkäk. 154 cm.

Lekito, ”Leo”
hannover-ruuna, s. 2006
Leo käy välillä osaavien ratsastajien iloksi tunneilla. Leo on vaativan tason kouluhevonen ja rakastaa maastoilua ja työntekoa. Säkäk. 175 cm.

Grann Pacino, ”Pasi”
fwb- ruuna, s. 2014
Pasi on perusratsastettu ja harjoittelee vielä kokeneen ohjaajan kanssa.

Hiluvita, ”Heta”
suomenhevostamma, synt. 2001
Heta on arvonsa tunteva sävyisä suomenhevostamma. Kooltaan suomenhevoseksi suuri, säkäkorkeus lähes 170 cm. Kärsivällisen luonteensa vuoksi sopii myös aloitteleville ratsastajille. Kokeneempi löytää He:B+ – tasoisen hienon kouluratsun. Heta osaa tarvittaessa myös vikellyksen salat ja maastoilee mielellään. Heta on yksityisomistuksessa ja käytössä ajoittain leireillä.

Grann Vappu, ”Vappu”
suomenhevostamma, s. 2005
Hyvin herkkä ja kiltti tamma tykkää esteiden hyppäämisestä! Sijoituksia 60cm, hyppää 90cm. Hienon värinen ja näyttävä neiti on reippaista hevosista pitävän suosikki. Rohkea ja varma tamma on usein vetohevosena maastoretkillä. Säkäk. 156 cm.

Viltin Kiltti, ”Kiti”
suomenhevostamma, s. 1999
Monipuolinen, siro tamma toimii lapsilla ja aikuisilla, kokeneilla ja ensikertalaisilla. Helppoliikkeinen tamma hyppää metrin ratoja ja koulussa taitaa kiemurat helppo A:n tasolla. Ikänsä puolesta Kiti ei enää aivan korkeimpia esteitä ylitä, mutta toimii opetusmestarina ja rakastaa edelleen hyppäämistä. Säkäk. 152 cm.

Grann Julius, ”Julius”
suomenhevosruuna, s. 2006
Paljon kapasiteettia omaava Julius on nöyrä ja kiva ratsastaa. Kilpailee tällä hetkellä koulussa helpon B:n tasolla ja osaa kaikki helpon A:n asiat. Hyppää re:80-90cm, ponnua riittää enempäänkin. Säkäk. 157 cm.

Grann Veli-Pekka, ”Veikka”
suomenhevosuuna, s. 2005
Järjestäen kaikki rakastuvat Veikkaan. Charmantti ruuna on kiltti ja toimiva ratsu kaikentasoisille ratsastajille. Koulussa menee heA, re:90cm. Säkäk. 165 cm.

Grann Jussi, ”Jussi”
shetlanninponiruuna, s. 2003
Jussi on kiltti ja herkkä. Tämä poni menee koulua heC-tasolla ja hyppää 50cm ratoja. Säkäk. 90 cm.

Ai.Ka Edina, ”Aasi”
gotlannin russtamma, s. 2006
Kiva ponitamma hyppää hienosti, potentiaalia riittää 80cm radoille! Joustavaliikkeinen poni on koulussa tasolla he B. Säkäkorkeus n. 135cm.

Lähderinteen Fantus, ”Fantti”
gotlannin russruuna, s. 1998
Fantti on todella herkkä, kiltti ja pehmeäliikkeinen. Fantti toimii kaikentasoisilla ratsastajilla. Näyttelyissä II-palkinnolla palkittu poni hyppää re 80cm, koulupuolella he:B-A. Säkäkorkeus n. 135cm.

Obi Van Kenobi, ”Oubi”
shetlanninponiruuna, s. 1996
Oubi on suloinen shetlanninpoini, jolla on lyhyt askel ja pomppiva laukka. Oubilla voi ajaa kärryillä, ratsastaa koulua ja hypätä esteitä. Vanha herra toimii nuorten herrojen ja neitien opetusmestarina ja usein sinä ensimmäisenä ponina, jolla saa mennä ilman vierellä kulkevaa avustajaa. Säkäk. 105 cm.

Bemina Helrolls, ”Miina”
shetlanninponitamma, s. 2004
Miinalla on sekä energisiä että laiskoja päiviä. Se on reipas ja kiltti ratsastaa ja hoitaa. Maastossa Miinalla on usein vauhti päällä! Miina rakastaa esteitä ja on reipas myös koulutunneilla. Säkäk. 105 cm.

Korren Poika, ”Poju”
suomenhevosruuna, s. 2006
Poju on rakastettavan kiltti hoitaa ja käsitellä. Poju käy lasten ja aikuisten tunnilla ja on pidetty perustason hevonen. Ruunan mielestä työnteko on mukavaa ja se onkin reipas ratsastaa. Pojun mielenkiinnon saavat ruoka, mukavat maastoretket hevosystävien kanssa ja huolellinen harjaustuokio. Säkäk. 154 cm.

Aapo
suomenhevosruuna, s. 2017
Aapo on fiksu ja kehitysvaiheessa oleva nuori hevonen, joka käy satunnaisesti ratsastustunnilla kokeneiden ratsastajien kanssa. Aapoa ratsutetaan ja koulutetaan ratsastuksessa eteenpäin.

Pähkinä
s. 2013
Pähkinä on yksityisomisteinen helppo A-tasoinen pv-tamma. Kultaisen luonteen omaava tamma toimii leireillä apuhevosena. Pähkinän lempipuuhaa on ajanvietto ihmisten seurassa hyvää harjausta ja hoitoa vastaanottavana.

Lilli
s. 2013
Punaruunikko connemaraponi tuntuu ratsailta aivan isommalta hevoselta. Helpon A:n tasoinen yksityisomisteinen tamma hyppää erinomaisesti, rakastaa kaikkea työntekoa ja toimii oppimestarina leireillä.

Tallikoira Amelie on aivan ihastuttava jackrussell. Rakastaa yli kaiken esineiden noutamista.

Tallikoira Bertta on iso ja lempeä seuralainen.

Tallikoira Leena on saksanpaimenkoira ja tilan uusin tulokas.

Tallikissat Jasmin ja Jesper luulevat olevansa tallin ylimmät käskynhaltijat muillekin kuin hiirille ja rotille!