Hevoset

TERVETULOA TUTUSTUMAAN HEVOSIIMME!

Granntallilla asustelee 16 hienoa hevosta ja ponia ratsastuskoulun käytössä. Omia kasvatteja on jo 4. polvessa: Gorleone ”Korsto” on legendaarisen Gonsitan ”Könkän” varsa.  Grann Gon Babar on Korston tytär ja Grann Gon Amore Babarin tytär.

Tallin omat kasvatit tunnistat Grann-etuliitteestä. Lisää kuvia löydät facebookista www.facebook.com/Granntalli. Sinäkin olet tervetullut grannilaisten mukavaan joukkoon!

Gorleone, ”Korsto”
FWB-ruuna, s. 1996
Tallin ensimmäinen oma kasvatti ja tallin ehdoton kingi. Hieno herra taitaa vaativan tason koululiikkeitä. Koulu va:A, esteitä ei enää hypätä yli re:80cm. Menee myös tunneilla. Säkäk. 168cm.

Grann Gon Babar, ”Babar”
ratsutamma, s. 2003
Upealuonteinen, hienoliikkeinen ja osaava Babar kilpailee esteillä 90cm ja aluetasolla koulussa vaativan B:n tasolla. Nöyrä ja kiltti tamma menee kisaamisen ohella myös tunneilla.

Grann Gon Amor
ratsutamma, s. 2007
Hienoliikkeinen Babarin tytär omaa hienot liikkeet ja ponnun. Sosiaalisella tammalla löytyy kapasiteettia esteille ja kouluun.

Daisy
hannover-tamma, s. 2001
Hannovertestit hyväksytysti suorittanut Daisy käy harvemmin tunneilla. De Nirolainen tamma on vahva he:A, re:100cm. Säkäk. 173cm.

Grann Pacino, ”Pasi”
fwb- ruuna, s. 2014
Pasi on Daisyn varsa, opettelee ratsuhevosen  alkeita ja viihtyy Jussi-ponin tarhakaverina.

Hiluvita, ”Heta”
suomenhevostamma, synt. 2001
Heta on arvonsa tunteva sävyisä suomenhevostamma. Kooltaan suomenhevoseksi suuri, säkäkorkeus lähes 170 cm. Kärsivällisen luonteensa vuoksi sopii myös aloitteleville ratsastajille. Kokeneempi löytää He:B+ – tasoisen hienon kouluratsun tai hyppää esteitä 100 cm asti. Heta osaa tarvittaessa myös vikellyksen salat ja maastoilee mielellään.

Lorette R, ”Lore” 
FWB-tamma, s.2002
Monipuolinen ja osaava tamma hyppää 120 cm ratoja.

Grann Vappu, ”Vappu”
suomenhevostamma, s. 2005
Hyvin herkkä ja kiltti tamma tykkää esteiden hyppäämisestä! Sijoituksia 60cm, hyppää 90cm. Hienon värinen ja näyttävä neiti sopisi myös ajohevoseksi. Perässä on ollut myös tukkireki. Tamma ei pelkää autoja, tykkää maastoilla.

Viltin Kiltti, ”Kiti”
suomenhevostamma, s. 1999
Monipuolinen, siro tamma toimii lapsilla ja aikuisilla, kokeneilla ja ensikertalaisilla. Helppoliikkeinen tamma hyppää metrin ratoja ja koulussa taitaa kiemurat helppo A:n tasolla. Todella kompakti ja kiva tamma!

Grann Julius, ”Julius”
suomenhevosruuna, s. 2006
Paljon kapasiteettia omaava Julius on nöyrä ja kiva ratsastaa. Kilpailee tällä hetkellä koulussa helpon B:n tasolla, syksyllä jo he: A. Hyppää re:80-90cm, ponnua riittää enempäänkin!

Grann Veli-Pekka, ”Veikka”
suomenhevosuuna, s. 2005
Järjestäen kaikki rakastuvat Veikkaan. Charmantti ruuna on kiltti ja toimiva ratsu kaikentasoisille ratsastajille. Koulussa menee heA, re:90cm.

Grann Jussi, ”Jussi”
shetlanninponiruuna, s. 2003
Jussi on kiltti ja herkkä. Tämä poni menee koulua heC-tasolla ja hyppää 50cm ratoja.

Ai.Ka Edina, ”Aasi”
gotlannin russtamma, s. 2006
Kiva ponitamma hyppää hienosti, potentiaalia riittää 80cm radoille! Joustavaliikkeinen poni on tällä hetkellä koulussa tasolla heC-B. Säkäkorkeus n. 135cm.

Lähderinteen Fantus, ”Fantti”
gotlannin russruuna, s. 1998
Fantti on todella herkkä, kiltti ja pehmeäliikkeinen. Fantti toimii kaikentasoisilla ratsastajilla. Näyttelyissä II-palkinnolla palkittu poni hyppää re 80cm, koulupuolella he:B-A. Säkäkorkeus n. 135cm.

Obi Van Kenobi, ”Oubi”
shetlanninponiruuna, s. 1996
Oubi on suloinen shetlanninpoini, jolla on lyhyt askel ja pomppiva laukka. Oubi on ihana hoidettava. Sillä voi ajaa kärryillä, rasastaa koulua ja hypätä esteitä. Pienikokoinen Oubi hyppää jopa 70 cm.

Bemina Helrolls, ”Miina”
shetlanninponitamma, s. 2004
Miinalla on sekä energisiä että laiskoja päiviä. Se on säyseä ja kiltti ratsastaa ja hoitaa. Perheen pienimmätkin voivat huoletta hoitaa Miinaa. Maastossa Miinalla on usein vauhti päällä ellei sitten päätä pitää ruokataukoja.

Tallikoira Amelie on aivan ihastuttava jackrussell. Rakastaa yli kaiken esineden noutamista.

Tallikoira Bertta  on iso ja lempeä seuralainen.

Tallikissa Jappe luulee olevansa tallin ylin käskynhaltija muillekin kuin hiirille ja rotille!