Ajankohtaista

Syyskausi on pyörähtänyt käyntiin!

Tervetuloa mukaan ratsastustunneille syyskaudelle 2023!

Vakiotunneilla on satunnaisia paikkoja vapaana ja niitä kannattaa kysyä suoraan Suskilta.

Lasten alkeiskurssi on torstaisin. Tunneilla opetellaan opettajan johdolla hevosen hoitoa ja kuntoon laittoa, sekä ratsastuksen alkeet. Ryhmän ja yksilön kehityksen mukaan lisätään vaativampia taitoja. Ryhmä kokoontuu koko syyskauden. Mukaan pääsee kertakorvauksella tai 10-kerran kortilla sekä kausikortilla. (10-kerran sekä kausikortti ovat edullisempia vaihtoehtoja). Suosittelemme sitoutumaan vähintään 10-kertaa, jotta oppimista on mahdollista tapahtua.

Viikonloppuisin on mahdollista varata yksityis-, pari- ja ryhmätunteja omalle porukalle. Sään salliessa mahdollisuus myös maastoille. Lisätietoja Suskilta p. 050-563 8455.

Maanantaisin kokoontuu vikellysryhmät, joissa on myös muutamia paikkoja vapaana! Mukaan voi tulla ilman aikaisempaa kokemusta! Lisätietoja Pauliinalta p. 050-413 8755.

15.10. Sunnuntaina järjestämme tallilla Penny & friends estekisat.

4.-5.11. Lempeästi takaisin satulaan- kurssi

18.-19.11. Järjestetään jälleen Jannan tehotunnit.


Voit kysyä tunteja sekä maastoja myös arkipäivisin (ennen klo. 16) Suskilta p. 050 5638455.

LEIRIT VARATTAVISSA TÄÄLTÄ!

Varaukset info@granntalli.fi. Kerromme mielellämme lisää leireistä, soita p. 050 563 8455.

HARJOITTELUUN GRANNTALLILLE?

Tervetuloa iloiseen joukkoomme uuden ajan ratsastuskouluun!

Etsimme 1-2 talliharjoittelijaa tai ratsastuksenohjaajaopiskelijaa 17 hevosen hyväpuitteiseen SRL:n hyväksymään ratsastuskouluun Raaseporiin. Meillä pääset harjoittelemaan monipuolisesti erilaisia töitä hevosenhoidosta asiakkaiden ohjaamiseen. Odotamme sinulta jonkinlaista kokemusta hevosten parissa toimisesta sekä iloista ja reipasta asennetta. Tutustu talliin netissä: www.granntalli.fi. Mahdollisuus tarvittaessa majoitukseen sinulle ja hevosellesi.

Vastaamme mielellämme puhelintiedusteluihin, p. 050 563 8455 (Susanna Kujala), meilitse susanna.kujala @ granntalli.fi. Tule kehittymään ja kehittämään kanssamme!