Ajankohtaista

TIEDOTE KORONA-ASIAAN LIITTYEN:

Ratsastustunnit jatkuvat pienryhmissä (max. 5 henkilöä ratsailla kerrallaan) sekä yksityis- ja paritunneilla toistaiseksi. HC Grann -seuran hevoskerho jää toistaiseksi tauolle, puuttuvat kerrat pyritään järjestämään tilanteen niin salliessa.

Otamme vastaan kesälle kurssi- ja leirivarauksia, emme toistaiseksi veloita varausmaksuja varauksistanne.

Seuraamme Suomen Ratsastajainliiton ohjeistusta, liitto antaa voimakkaan suosituksen tallien toimintaa koskien seuraavasti:

”Talleilla kävijöiden määrä tulisi rajoittaa minimiin niin, että paikalla ei ole ylimääräisiä, ulkopuolisia kävijöitä, vain hevosten omistajat sekä vakituiset hoitajat ja ratsastajat. Määrää suositellaan säännösteltäväksi niin, että paikalla ei ole samanaikaisesti yli kymmentä henkeä. Tämän toteuttamiseksi kävijät voidaan jakaa ajallisesti eri ryhmiin. Ratsastajien määrä tulisi rajata pieniin ryhmiin ja välttää lähikontakteja kaiken toiminnan suunnittelussa.

Suosittelemme harkintaan ja varovaisuuteen kaikessa tallitoiminnassa, kuten huolelliseen käsien pesuun ja lähikontaktien välttämiseen. Tallilla kävijöiden rutiinit tulisi harkita niin, että ihmiset eivät kävisi turhaan tai oleskelisi pienissä yhteisissä tiloissa, kuten varustehuoneessa. Varusteiden säilyttämistä muissa kuin yhteistiloissa voisi harkita.

Tallille tai ratsastamaan ei pidä lähteä lainkaan, jos on flunssan oireita. Lähikontaktien välttäminen tulisi ottaa huomioon sekä tallin sisätiloissa että ratsastustoiminnan järjestämisessä. Tallien tulisi järjestää mahdollisuudet käsihygienian ylläpitoon käsidesin saatavuudella ja / tai käsienpesumahdollisuudella.

Kehotamme seuraamaan valtakunnallisten ja paikallisten viranomaisten päivittyviä määräyksiä, ohjeita ja suosituksia ajantasaisesti.”

Koko ohjeistus ja muita tiedotteita aiheeseen liittyen löytyy: https://www.ratsastus.fi/uutiset/ratsastajainliiton-suosituksia-tallitoimintaan-poikkeusoloissa/

 

TALLIHARJOITTELIJAKSI?

Tervetuloa iloiseen joukkoomme uuden ajan ratsastuskouluun!

Etsimme 1-2 talliharjoittelijaa 16 hevosen hyväpuitteiseen talliin. Meillä pääset harjoittelemaan monipuolisesti erilaisia töitä hevosenhoidosta asiakaspalveluun.
Odotamme sinulta jonkinlaista kokemusta hevosten parissa toimisesta sekä iloista ja reipasta asennetta. Tutustu talliin netissä: www.granntalli.fi.

Tule kehittymään ja kehittämään kanssamme!

Vastaamme mielellämme puhelintiedusteluihin, p. 050 563 8455 (Susanna Kujala). e-mail susanna.kujala@granntalli.fi.