Leirit ja kurssit

LEIRIT :

Syyslomaleiri 2022

VIIKKOLEIRI to-su 20.10.-23.10.2022

Lasten ja nuorten leireillämme pääset tutustumaan ratsastuksen eri lajeihin niin koulu-, este-, maasto- ja maastoesteratsastukseenkin.

Leiri sisältää täysihoidon, laadukkaalla ja maittavalla kotiruoalla. Ratsastamme 7.h leirin aikana, lisäksi teoriaa ja hevosenhoitoa. Lisäksi mm. ajamme poneja, opettelemme juoksuttamista, kokeilemme vikellystä, harjoittelemme maastakäsittely- ja hevostaitoja.

Leireillämme on aikuiset ammattiopettajat ratsastuksessa sekä liikunnassa. Panostamme hyvään ryhmähenkeen, aikuisten johdolla.

Leirien aikana voit suorittaa SRL:n hoito- ja ratsastusmerkkejä.

Hinnat ja varaaminen

Yöleirinä 395 €, päiväleirinä 240 € tai 65 € päivä (päiväleirillä päivittäin 1 h ratsastusta, lounas ja teoriaa). Hinnat sis. ALV. Varaukset p. 050 563 8455 / info@granntalli.fi.

 

VIIKONLOPPULEIRIT

Aikuisten viikonloput sopivat niin aloitteleville harrastajille, kuin pidempäänkin ratsastaneille. Leirillä harjoitellaan toiveiden mukaan koulu- ja esteratsastusta sekä maastoillaan ryhmän toiveiden mukaan. Ratsastustunneilla kehitetään istuntaa ja hevosystävällistä vaikuttamista. Viikonlopun aikana ratsastetaan neljä tuntia. Lisäksi käymme läpi ratsastajan kehonhuoltoa ja hallintaa erilaisten liikuntalajien kautta. Lajivaihtoehtoina mm. syvävenyttelyt, pallojumppa, luontoliikuntaa.

Halutessanne meillä on mahdollista tutustua myös muihin lajeihin kuten jousiammuntaan ja melontaan. Kurssien lopullinen sisältö rakennetaan kurssilaisten toiveiden mukaan.

Sis. 4 h ratsastusta, teoriaa, liikuntaa sekä puolihoidon (majoitus leiriyksiössä, aamiaistarvikkeet, keitto/salaattilounas). Leirin hinta 295 €. Omalla majoituksella 260 €. Majoituspaikkoja lähialueilla tarjoavat mm. Nordcenter (golfausmahdollisuus), Mustion Linna ja Billnäsin Ruukki.

Leirit alkavat pe klo 17 ja päättyvät su klo 14. (Mahdollista järjestää omalle porukalle, min 5 hlö.). Järjestämme mielellämme lisäohjelmaa, lauantaille maistuvan illallisen tai saunaillan rantasaunalla – kerromme mielellämme lisäpalveluista p. 050 563 8455. Tiedustelut ja varaukset info @ granntalli.fi.

Tule mukaan viettämään mukava viikonloppu ihanien osaavien hevosten seurassa!

RATSASTAJAN KEHONHALLINTA JA ISTUNTA– KURSSIT ( kesto 5 h)

Etsitkö tietä tasapainoiseen istuntaan?

Tiiviillä teoriaa ja ratsastusta sisältävillä päiväkursseilla perehdytään istunnan parantamiseen eri harjoitteiden avulla. Kehonhallinnan oivalluksista on hyötyä niin satulassa kuin toimistotuolissakin! Ratsastajan istunnan parantuessa ratsastaja hallitsee oman kehonsa, ja ratsastajan liike mukautuu hevosen liikkeeseen. Ratsastaja pystyy vaikuttamaan hevoseen huomattavasti pienemmillä avuilla, jolloin hevosen liike rentoutuu ja vapautuu, kun ratsastaja ei istunnallaan estä hevosen luontaista liikettä. Opetus tapahtuu kurssimuotoisena hevosella sekä ilman hevosta, erilaisten mielikuvien sekä apuvälineiden avulla mm. erikokoiset jumppapallot. Sis. teoriaosuuden, kehonhallintaharjoituksia maasta ja ratsain sekä kahvit.

Hinta 95 € sis. ALV.

OMALEIRI tai KURSSI

Kerää oma porukka, min. 5 hlö. räätälöidään omannäköinen leiri toiveidenne mukaan!