Leirit ja kurssit

Järjestämme ratsastusleirejä loma-aikoina ja viikonloppuisin.

Leireillämme pääset harjoittelemaan ratsastuksen eri lajeja niin koulu-, este-, maasto- ja maastoesteratsastukseenkin.

Leiri sisältää täysihoidon, laadukkaalla ja maittavalla kotiruoalla. Ratsastamme leiristä riippuen 4-9 h leirin aikana, lisäksi teoriaa ja hevosenhoitoa. Lisäksi mm. ajamme poneja, opettelemme juoksuttamista, kokeilemme vikellystä, harjoittelemme maastakäsittely- ja hevostaitoja. Kelien salliessa hiihtoratsastusta ja hauskoja talviaktiviteetteja.

Leireillämme on aikuiset ammattiopettajat ratsastuksessa sekä liikunnassa. Panostamme hyvään ryhmähenkeen, aikuisten johdolla.

Leirien aikana voit suorittaa SRL:n hoito- ja ratsastusmerkkejä.

Voit osallistua yöleirille tai päiväleirinä (päiväleirillä 1 h ratsastusta, lounas ja teoriaa). Varaukset p. 050 563 8455 / info@granntalli.fi

RATSASTAJAN KEHONHALLINTA JA ISTUNTA- KURSSIT

Etsitkö tietä tasapainoiseen istuntaan?

Tiiviillä teoriaa ja ratsastusta sisältävillä päiväkurssilla perehdytään istunnan parantamiseen eri harjoitteiden avulla. Kehonhallinnan oivalluksista on hyötyä niin satulassa kuin toimistotuolissakin! Ratsastajan istunnan parantuessa ratsastaja hallitsee oman kehonsa, ja ratsastajan liike mukautuu hevosen liikkeeseen. Ratsastaja pystyy vaikuttamaan hevoseen huomattavasti pienemmillä avuilla, jolloin hevosen liike rentoutuu ja vapautuu, kun ratsastaja ei istunnallaan estä hevosen luontaista liikettä.

Opetus tapahtuu kurssimuotoisena miniryhmissä hevosella sekä ilman hevosta, erilaisten mielikuvien sekä apuvälineiden avulla mm. erikokoiset jumppapallot. Sis. teoriaosuuden, kehonhallintaharjoituksia maasta ja ratsain sekä kahvit.

Tämä kurssi sopii kaikentasoisille istunnan kehittämisestä kiinnostuneille. Kerää oma 4-8 hengen porukka ja varaa paikat! Myös yöpymismahdollisuus.

Hinta 110 € sis. ALV. Hinnat sis. ALV. Varaukset p. 050 563 8455 / info@granntalli.fi.

AIKUISTEN VIIKONLOPPULEIRI 28.6.-30.6.2024

Leirillä harjoitellaan toiveiden mukaan koulu- ja esteratsastusta sekä maastoillaan ryhmän toiveiden mukaan. Ratsastustunneilla kehitetään istuntaa ja hevosystävällistä vaikuttamista. Viikonlopun aikana ratsastetaan neljä tuntia. Lisäksi käymme läpi ratsastajan kehonhuoltoa ja hallintaa erilaisten harjoitteiden avulla

Sis. 4 h ratsastusta, teoriaa, liikuntaa sekä puolihoidon (majoitus leiriyksiössä, aamiaistarvikkeet, keitto/salaattilounas). Leirin hinta 315 €. Omalla majoituksella 270 €. Majoituspaikkoja lähialueilla tarjoavat mm. Nordcenter (golfausmahdollisuus), Mustion Linna ja Billnäsin Ruukki.

Leiri alkaa pe klo 17 ja päättyy su klo 14. 

Tule mukaan viettämään kesän paras viikonloppu ihanien osaavien hevosten seurassa!

Tiedustelut ja varaukset info@granntalli.fi.

LISÄÄ LEIREJÄ:

VIIKONLOPPULEIRIT

Aikuisten viikonloput sopivat niin aloitteleville harrastajille, kuin pidempäänkin ratsastaneille. Leirillä harjoitellaan toiveiden mukaan koulu- ja esteratsastusta sekä maastoillaan ryhmän toiveiden mukaan. Ratsastustunneilla kehitetään istuntaa ja hevosystävällistä vaikuttamista. Viikonlopun aikana ratsastetaan neljä tuntia. Lisäksi käymme läpi ratsastajan kehonhuoltoa ja hallintaa erilaisten liikuntalajien kautta. Lajivaihtoehtoina mm. syvävenyttelyt, pallojumppa, luontoliikuntaa.

Halutessanne meillä on mahdollista tutustua myös muihin lajeihin kuten jousiammuntaan ja melontaan. Kurssien lopullinen sisältö rakennetaan kurssilaisten toiveiden mukaan.

Sis. 4 h ratsastusta, teoriaa, liikuntaa sekä puolihoidon (majoitus leiriyksiössä, aamiaistarvikkeet, keitto/salaattilounas). Leirin hinta 315 €. Omalla majoituksella 270 €. Majoituspaikkoja lähialueilla tarjoavat mm. Nordcenter (golfausmahdollisuus), Mustion Linna ja Billnäsin Ruukki.

Leirit alkavat pe klo 17 ja päättyvät su klo 14. (Mahdollista järjestää omalle porukalle, min 5 hlö). Järjestämme mielellämme lisäohjelmaa, lauantaille maistuvan illallisen tai saunaillan rantasaunalla – kerromme mielellämme lisäpalveluista p. 050 563 8455. Tiedustelut ja varaukset info @ granntalli.fi.

Tule mukaan viettämään mukava viikonloppu ihanien osaavien hevosten seurassa!

RATSASTAJAN KEHONHALLINTA JA ISTUNTA– KURSSIT (kesto 5 h)

Etsitkö tietä tasapainoiseen istuntaan?

Tiiviillä teoriaa ja ratsastusta sisältävillä päiväkursseilla perehdytään istunnan parantamiseen eri harjoitteiden avulla. Kehonhallinnan oivalluksista on hyötyä niin satulassa kuin toimistotuolissakin! Ratsastajan istunnan parantuessa ratsastaja hallitsee oman kehonsa, ja ratsastajan liike mukautuu hevosen liikkeeseen. Ratsastaja pystyy vaikuttamaan hevoseen huomattavasti pienemmillä avuilla, jolloin hevosen liike rentoutuu ja vapautuu, kun ratsastaja ei istunnallaan estä hevosen luontaista liikettä. Opetus tapahtuu kurssimuotoisena miniryhmissä hevosella sekä ilman hevosta, erilaisten mielikuvien sekä apuvälineiden avulla mm. erikokoiset jumppapallot. Sis. teoriaosuuden, kehonhallintaharjoituksia maasta ja ratsain sekä kahvit.

Hinta 110 € sis. ALV.

MYÖS MUITA OMALEIRI- JA KURSSIMAHDOLLISUUKSIA

Kerää oma porukka, min. 5 hlö. räätälöidään omannäköinen leiri toiveidenne ja budjettinne mukaa

Leirien aikana voit suorittaa SRL:n hoito- ja ratsastusmerkkejä.

Ennakkovarauksia otetaan jo vastaan!

Varaukset p. 050 563 8455 / info@granntalli.fi.