Leirit ja kurssit

LEIRIT:

Lasten ja nuorten loppiaiskurssi pe-la 6.-7.1.2023

Aloitus klo 13.00 perjantaina – majoittuminen
13.15 kurssin aloitus & hevosten jako
13.15-14.15 teoriatunti
14.15-14.45 hevosten haku ja harjaus
Tasoryhmät ratsastuksessa:
14.45-16.00 ryhmä 1
16.00-17.15 ryhmä 2
18.00 lämmin ruoka
20.30 iltapala

8.00 aamupala
9.00-9.45 teoriatunti
10.00-11.00 ryhmä 1 ratsastaa
11.00-12.00 ryhmä 2 ratsastaa
13.00 lounas ja leirin päätös

Yöleirin hinta 165 € täysylläpidolla. Hinnat sis. ALV. Varaukset p. 050 563 8455 / info@granntalli.fi.

RATSASTAJAN KEHONHALLINTA JA ISTUNTA- KURSSI
Su 8.1. klo 10-15

Etsitkö tietä tasapainoiseen istuntaan?

Tiiviillä teoriaa ja ratsastusta sisältävillä päiväkurssilla perehdytään istunnan parantamiseen eri harjoitteiden avulla. Kehonhallinnan oivalluksista on hyötyä niin satulassa kuin toimistotuolissakin! Ratsastajan istunnan parantuessa ratsastaja hallitsee oman kehonsa, ja ratsastajan liike mukautuu hevosen liikkeeseen. Ratsastaja pystyy vaikuttamaan hevoseen huomattavasti pienemmillä avuilla, jolloin hevosen liike rentoutuu ja vapautuu, kun ratsastaja ei istunnallaan estä hevosen luontaista liikettä.

Opetus tapahtuu kurssimuotoisena miniryhmissä hevosella sekä ilman hevosta, erilaisten mielikuvien sekä apuvälineiden avulla mm. erikokoiset jumppapallot. Sis. teoriaosuuden, kehonhallintaharjoituksia maasta ja ratsain sekä kahvit.

Tämä kurssi sopii kaikentasoisille istunnan kehittämisestä kiinnostuneille lapsille ja aikuisille.
Hinta 110 € sis. ALV. Hinnat sis. ALV. Varaukset p. 050 563 8455 / info@granntalli.fi.

Hiihtolomaleiri 2023

VIIKKOLEIRI ma-pe 20.2.-24.2.2023 (vko 8)

Lasten ja nuorten leireillämme pääset harjoittelemaan ratsastuksen eri lajeja niin koulu-, este-, maasto- ja maastoesteratsastukseenkin.

Leiri sisältää täysihoidon, laadukkaalla ja maittavalla kotiruoalla. Ratsastamme 9 h leirin aikana, lisäksi teoriaa ja hevosenhoitoa. Lisäksi mm. ajamme poneja, opettelemme juoksuttamista, kokeilemme vikellystä, harjoittelemme maastakäsittely- ja hevostaitoja. Kelien salliessa hiihtoratsastusta ja hauskoja talviaktiviteetteja.

Leireillämme on aikuiset ammattiopettajat ratsastuksessa sekä liikunnassa. Panostamme hyvään ryhmähenkeen, aikuisten johdolla.

Leirien aikana voit suorittaa SRL:n hoito- ja ratsastusmerkkejä.

Hinnat ja varaaminen

Yöleirinä 520 €, päiväleirinä 320 € tai 70 € päivä (päiväleirillä päivittäin 1 h ratsastusta, lounas ja teoriaa). Hinnat sis. ALV. Varaukset p. 050 563 8455 / info@granntalli.fi.

VIIKONLOPPULEIRIT

Aikuisten viikonloput sopivat niin aloitteleville harrastajille, kuin pidempäänkin ratsastaneille. Leirillä harjoitellaan toiveiden mukaan koulu- ja esteratsastusta sekä maastoillaan ryhmän toiveiden mukaan. Ratsastustunneilla kehitetään istuntaa ja hevosystävällistä vaikuttamista. Viikonlopun aikana ratsastetaan neljä tuntia. Lisäksi käymme läpi ratsastajan kehonhuoltoa ja hallintaa erilaisten liikuntalajien kautta. Lajivaihtoehtoina mm. syvävenyttelyt, pallojumppa, luontoliikuntaa.

Halutessanne meillä on mahdollista tutustua myös muihin lajeihin kuten jousiammuntaan ja melontaan. Kurssien lopullinen sisältö rakennetaan kurssilaisten toiveiden mukaan.

Sis. 4 h ratsastusta, teoriaa, liikuntaa sekä puolihoidon (majoitus leiriyksiössä, aamiaistarvikkeet, keitto/salaattilounas). Leirin hinta 315 €. Omalla majoituksella 270 €. Majoituspaikkoja lähialueilla tarjoavat mm. Nordcenter (golfausmahdollisuus), Mustion Linna ja Billnäsin Ruukki.

Leirit alkavat pe klo 17 ja päättyvät su klo 14. (Mahdollista järjestää omalle porukalle, min 5 hlö). Järjestämme mielellämme lisäohjelmaa, lauantaille maistuvan illallisen tai saunaillan rantasaunalla – kerromme mielellämme lisäpalveluista p. 050 563 8455. Tiedustelut ja varaukset info @ granntalli.fi.

Tule mukaan viettämään mukava viikonloppu ihanien osaavien hevosten seurassa!

RATSASTAJAN KEHONHALLINTA JA ISTUNTA– KURSSIT (kesto 5 h)

Etsitkö tietä tasapainoiseen istuntaan?

Tiiviillä teoriaa ja ratsastusta sisältävillä päiväkursseilla perehdytään istunnan parantamiseen eri harjoitteiden avulla. Kehonhallinnan oivalluksista on hyötyä niin satulassa kuin toimistotuolissakin! Ratsastajan istunnan parantuessa ratsastaja hallitsee oman kehonsa, ja ratsastajan liike mukautuu hevosen liikkeeseen. Ratsastaja pystyy vaikuttamaan hevoseen huomattavasti pienemmillä avuilla, jolloin hevosen liike rentoutuu ja vapautuu, kun ratsastaja ei istunnallaan estä hevosen luontaista liikettä. Opetus tapahtuu kurssimuotoisena miniryhmissä hevosella sekä ilman hevosta, erilaisten mielikuvien sekä apuvälineiden avulla mm. erikokoiset jumppapallot. Sis. teoriaosuuden, kehonhallintaharjoituksia maasta ja ratsain sekä kahvit.

Hinta 110 € sis. ALV.

OMALEIRI tai KURSSI

Kerää oma porukka, min. 5 hlö. räätälöidään omannäköinen leiri toiveidenne mukaan!