Leirit ja kurssit

LEIRIT :

 

VIIKKOLEIRIT MA-PE

Leireillämme pääset tutustumaan ratsastuksen eri lajeihin niin koulu-, este-, maasto- ja maastoesteratsastukseenkin.

Leirit sisältävät täysihoidon, laadukkaalla ja maittavalla kotiruualla. Kaksi tuntia ratsastusta päivässä, sekä teoriaa ja hevosen hoitoa. Ratsastuksen lisäksi mm. ajamme hevosia ja poneja, opettelemme juoksuttamista, kokeilemme vikellystä, uitamme hevosia ja poneja, harjoitamme akrobatiaa ja liikuntaa sekä muuta mukavaa.

Leireillämme on aikuiset ammattiopettajat ratsastuksessa sekä liikunnassa. Panostamme hyvään ryhmähenkeen, aikuisten johdolla.

Leirien aikana voit suorittaa SRL:n hoito-, sekä ratsastusmerkkejä. Leirit sisältävät 2 h ratsastusta / pvä, teoriaa, hevosen hoitoa ja täysylläpidon.

VIIKONLOPPULEIRIT

Haluatko saavuttaa paremman istunnan ja tasapainon ratsastaessa? Siihen voit vaikuttaa ratsastuksen lisäksi erilaisilla urheilulajeilla.Aikuisten viikonloput sopivat niin aloitteleville kuin pidempäänkin ratsastaneille. Ratsastustunneilla voidaan ratsastaa koulu- ja esteratsastusta sekä maastoilla ryhmän toiveiden mukaan. Tunneilla voimme syventyä vaikka istunnalla vaikuttamiseen. Kursseilla ratsastetaan noin viisi tuntia viikonlopun aikana, jonka lisäksi voimme käydä läpi ratsastajan kehonhuoltoa ja hallintaa erilaisten liikuntalajien kautta. Lajivaihtoehtoina mm. syvävenyttelyt, pallojumppa, luontoliikuntaa. Halutessanne meillä on mahdollista tutustua myös muihin lajeihin kuten jousiammuntaan ja melontaan. Ratsastus itsessään on erittäin hyvä liikuntamuoto. Ratsastuksella voit parantaa mm. lihasvoimaa, kehonhallintaa ja koordinaatiokykyä. Kurssien lopullinen sisältö rakennetaan kurssilaisten toiveiden mukaan.

Sis. 4,5 h ratsastusta, teoriaa, liikuntaa sekä täysihoidon. Hinta 295 €. Leirit alkavat pe klo 17.00 ja päättyvät su klo 14.00. (Mahdollista järjestää omalle porukalle, min 5 hlö.)

Tule mukaan viettämään mukava ja tehokas viikonloppu ratsastaen ja kuntoillen mukavassa seurassa!

RATSASTAJAN KEHONHALLINTA JA ISTUNTA– KURSSIT ( kesto 5 h)

Etsitkö tietä tasapainoiseen istuntaan?

Tiiviillä teoriaa ja ratsastusta sisältävillä kursseilla perehdytään istunnan parantamiseen eri harjoitteiden avulla. Kehonhallinnan oivalluksista on hyötyä niin satulassa kuin toimistotuolissakin! Ratsastajan istunnan parantuessa ratsastaja hallitsee oman kehonsa, ja ratsastajan liike mukautuu hevosen liikkeeseen. Ratsastaja pystyy vaikuttamaan hevoseen huomattavasti pienemmillä avuilla, jolloin hevosen liike rentoutuu ja vapautuu, kun ratsastaja ei istunnallaan estä hevosen luontaista liikettä. Opetus tapahtuu kurssimuotoisena hevosella sekä ilman hevosta, erilaisten mielikuvien sekä apuvälineiden avulla mm. erikokoiset jumppapallot. Sis. teoriaosuuden, kehonhallintaharjoituksia maasta ja ratsain sekä kahvit.

OMALEIRI tai KURSSI

Kerää oma porukka, min. 5 hlö. räätälöidään omannäköinen leiri toiveidenne mukaan!